top of page

mie., 21 aug.

|

National Museum of Maps and Old Books

Mapping 𝓑𝓔𝓐𝓤𝓣𝓨 - corpul uman în bijuteria de artă

Registration is Closed
See other events
Mapping 𝓑𝓔𝓐𝓤𝓣𝓨 - corpul uman în bijuteria de artă
Mapping 𝓑𝓔𝓐𝓤𝓣𝓨 - corpul uman în bijuteria de artă

Time & Location

21 aug. 2019, 18:00 – 22:00

National Museum of Maps and Old Books, Strada Londra 39, București, Romania

About the event

Șase creatoare de bijuterie de artă ‘cartografiază’ frumusețea corpului uman într-o expoziție inedită la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.

De la începuturile umanității, corpul a reprezentat o sursă infinită de inspirație și un spațiu de explorare. Bijuteria nu face excepție. Își propune să traseze propriile rute neașteptate și să creeze o hartă a acestor experiențe.

O hartă este o amintire, dar și un ghid. Amintirea care vrea să rețină multitudinea de detalii percepute când a fost descoperit noul teritoriu, terestru, emoțional sau de altă natură. Ghidul face un pas în spate și își propune să descrie un traseu pentru cei ce vor să se aventureze în aceeași direcție. Între hartă și ghid există un spațiu. Acolo artistele vă invită să vă construiți propria poveste, călătoria voastră, sensul vostru. Bijuteria poate face acest lucru. Veți veni?

Artistele selectate de platforma AUTOR sunt Alina Carp, Cleopatra Cosulet, Mihaela Cherciu, Teodora Rus, Diana Tobosaru și Carla Szabo.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 21 august la ora 18:00, iar expoziția va fi deschisă până în data de 8 septembrie 2019.

Evenimentul este susținut de crama de vinuri Gitana Winery 1953 care își propune o renaștere a vinurilor moldovenești.

Share this event

bottom of page